OBS De Vijzel | Hauwert 80 | 1691 EJ Hauwert

Welkom op de pagina van groep 7/8!

Groep 7/8 van het schooljaar 2019-2020 bestaat uit 21 leerlingen; 11 leerlingen in groep 7 en 10 leerlingen in groep 8. Juf Anne is de hele week aanwezig. Op maandag en dinsdag staat meester Matthis voor de groep, die op de Pabo zijn laatste jaar volgt. Op vrijdagmiddag krijgen de leerlingen les van juf Romy.

In groep 7/8 wordt er gewerkt aan veel verschillende vakken. Met rekenen, taal en spelling werken de kinderen via hun chromebook met het programma Snappet. Voor deze vakken kunnen de kinderen ook thuis oefenen en zich inloggen via Snappet. Ook kunnen zij inloggen via Google Classroom, op deze website staan allemaal belangrijke links en documenten.  

Op maandag gymmen de kinderen van 9:30 tot 10:15 en donderdag gymmen de kinderen van 8:30 tot 09:30. De kinderen worden dan verwacht bij de gymzaal. 

Naast de vakken staan er voor groep 7/8 ook veel (nieuwe) activiteiten op het programma. Hierbij kun je denken aan de Kinderpostzegelactie, schoolschaken, schoolhandbal, schoolvoetbal, kamp en de musical. Foto's van de activiteiten kunnen jullie bekijken via het Mijnalbum van De Vijzel.

 

Op deze pagina kun je links vinden die handig zijn om te gebruiken. Op de website van de Vo gids vind je informatie over het voortgezet onderwijs en de verschillende scholen. Google Classroom wordt in groep 7/8 gebruikt om handige links te delen en informatie die handig is voor de leerlingen. We werken via Cloudwise, dit kunnen de leerlingen ook thuis gebruiken en hier staan ook weer leerzame websites op. 

 

 

 

Wat speelt er in de klas?

We zijn dit jaar begonnen met Leskracht. Een methodiek voor natuur en techniek, mens en samenleving, aadrijkskunde en geschiedenis. Het eerste thema is 'De omgeving jij en ik.' 

Downloads groep 7/8

downloaden

downloaden

downloaden

downloaden

Alle bekijken >>

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.