OBS De Vijzel | Hauwert 80 | 1691 EJ Hauwert

Welkom op de pagina van groep 7/8!

Groep 7/8 van het schooljaar 2018-2019 bestaat uit 19 leerlingen; 10 leerlingen in groep 7 en 9 leerlingen in groep 8. De hele weeks taat juf Anne voor de groep.

In groep 7/8 wordt er gewerkt aan veel verschillende vakken. Met rekenen, taal en spelling werken de kinderen via hun chromebook met het programma Snappet. Voor deze vakken kunnen de kinderen ook thuis oefenen en zich inloggen via Snappet. Ook kunnen zij inloggen via Google Classroom, op deze website staan allemaal belangrijke links en documenten.  

Op maandag en donderdag gymmen de kinderen van 13:00 tot 13:50. De kinderen worden verwacht bij de gymzaal. 

Naast de vakken staan er voor groep 7/8 ook veel (nieuwe) activiteiten op het programma. Hierbij kun je denken aan de Kinderpostzegelactie, schoolschaken, schoolhandbal, schoolvoetbal, kamp en de musical. Foto's van de activiteiten kunnen jullie bekijken via het Mijnalbum van De Vijzel.

 

 

 

Wat speelt er in de klas?

Tot de herfstvakantie zijn we bezig met het thema vriendschap. Het eerste hoofdstuk van aardrijkskunde hebben we gehad, dat ging over de wereld. We zijn bezig met het plannen van de boekendozen en de spreekbeurten. Belangrijke formulieren kun ...

Downloads groep 7/8

downloaden

downloaden

downloaden

downloaden

Alle bekijken >>

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.