Vacatures, invalwerk en stageplekken

Voor vacatures en/of invalwerk voor onderwijzend personeel (OP) en onderwijs ondersteunend personeel (OOP) binnen de stichting Allure verwijzen wij graag naar: www.stichtingallure.nl

Regelmatig hebben wij op school plek voor stagiaires van de (I)PABO , het VMBO (bijvoorbeeld onderwijsassistente), ALO of andere opleidingen gericht op het onderwijs.

Ben je binnenkort op zoek naar een stageplaats neem dan contact op met de school via directie@obsdevijzel.nl

Kanjertraining

We streven er naar om het pedagogisch klimaat binnen onze school nog verder te verbeteren. Kanjertraining bestaat uit een serie lessen die in de loop van het jaar in iedere groep wordt gegeven.

De Kanjertraining gaat uit van 5 basisreg ... Lees verder >>