Wat speelt er in de klas?

Na de zomervakantie zijn we weer fris en fruitig begonnen aan het schooljaar. De ouders mogen helaas nog niet de school in maar de eerste week mogen ze wel even bij het raam achter de school afscheid nemen. Zo kunnen ouders zien waar de kinderen zitten en hoe de klas is ingericht. We gaan de eerste week rustig van start. Het is belangrijk om eerst even aan elkaar te wennen.

Vanaf de tweede week komen er ook weer gastdocenten in de klas. Juf Daphne geeft HVO GVO op de dinsdagmiddag. Vanaf oktober zijn er op dinsdag ook weer muzieklessen.

Juf Karen en ik hebben er heel veel zin in!

Wat speelt er in de klas?