OBS De Vijzel | Hauwert 80 | 1691 EJ Hauwert

Welkom op de pagina van groep 7/8!

Groep 7/8 van het schooljaar 2020 - 2021 bestaat uit 19 leerlingen; 8 leerlingen in groep 7 en 11 leerlingen in groep 8. Juf Anne is met zwangerschapsverlof maar komt eind januari op woensdag, donderdag en vrijdag. Op dit moment staat juf Jamie de hele week voor de groep. Vanaf eind januari blijft juf Jamie op maandag en dinsdag. 

 

In groep 7/8 wordt er gewerkt aan veel verschillende vakken. Met rekenen, taal en spelling werken de kinderen via hun chromebook met het programma Snappet. Voor deze vakken kunnen de kinderen ook thuis oefenen en zich inloggen via Snappet. Ook kunnen zij inloggen via Google Classroom, op deze website staan allemaal belangrijke links en documenten.  

 

Op maandag gymmen de kinderen van 09:30 tot 10:15 en donderdag gymmen de kinderen van 08:30 tot 09:30. De kinderen worden dan verwacht bij de gymzaal. 

 

Naast de vakken staan er voor groep 7/8 ook veel (nieuwe) activiteiten op het programma. Hierbij kun je denken aan de Kinderpostzegelactie, schoolschaken, schoolhandbal, schoolvoetbal, kamp en de musical. Foto's van de activiteiten kunnen jullie bekijken via het Mijnalbum van De Vijzel.

 

Op deze pagina kun je links vinden die handig zijn om te gebruiken. Op de website van de Vo gids vind je informatie over het voortgezet onderwijs en de verschillende scholen. Google Classroom wordt in groep 7/8 gebruikt om handige links te delen en informatie die handig is voor de leerlingen. We werken via Cloudwise, dit kunnen de leerlingen ook thuis gebruiken en hier staan ook weer leerzame websites op. 

 

 

 

Wat speelt er in de klas?

De eerste weken zijn voorbij gevlogen. Het eerste thema 'samenleving' hebben we afgesloten en we gaan met een nieuw thema aan de slag. Het nieuwe thema is 'ontwerpen en produceren', waarbij de kinderen aan de slag gaan met een onderzoeksvraag ... Lees verder >>

Downloads

downloaden

downloaden

downloaden

downloaden

Alle bekijken >>

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.