De ouderrraad bestaat uit een aantal ouders, we streven naar minimaal 1 ouder per groep. De Ouderraad is verantwoordelijk voor het organiseren van feesten op de Vijzel, samen met de leerkrachten. Het paasontbijt, het sinterklaasfeest, de schoolreisjes tot en met groep 6.

Vanuit de Ouderraad wordt een klassenouder benoemd per groep. Deze klassenouder is het eerste aanspreekpunt voor de leerkracht wanneer er iets georganiseerd moet worden of wanneer er bijvoorbeeld rij ouders nodig zijn voor een activiteit.

De Ouderraad bestaat uit Suzan Entius, Mijke Groen, Agnes Meijer en Marieke Groot. Vragen ? Spreek ons vooral aan op het schoolplein of mail via or@obsdevijzel.nl

Agenda MR